top of page

Over kPNI

Aandacht&Balans_kPNI
Aandacht&Balans_voedingsadvies
Aandacht&Balans_beeldmerk

Wat is
kPNI?

De afkorting kPNI staat voor: klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Het brengt de natuurgeneeskunde en de 'traditionele' geneeskunde samen. Het is geen alternatieve geneeskunde maar een 'evidence based wetenschap' met als motto 'De enige echte geneeskunde is geneeskunde die werkt'.

 

Binnen kPNI komen verschillende disciplines samen, zoals psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie, orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica. We kijken ook naar de levensstijl van de persoon en hoe die dagelijks functioneert. De diverse inzichten worden geïntegreerd om helderheid te krijgen over de oorsprong van klachten.

rachael-gorjestani-evsoUV1EyXY-unsplash.jpg

"Bij mij draait het om het vinden van de oorzaken achter jouw klachten. We zien het lichaam als een puzzel waarvan we alle stukjes nodig hebben om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Ons ultieme doel is jou weer in balans te brengen. Om dit te realiseren, duiken we diep in jouw symptomen, lichamelijk functioneren, leefomgeving en leefstijl."

Wat doet
een kPNI- therapeut?

Als kPNI-therapeut beschik ik over diagnosevaardigheden, behandelstrategieën en interventies om het lichaam weer optimaal te laten functioneren. En, niet te vergeten, om die balans te behouden en toekomstige klachten te voorkomen. Klachtenpatronen staan nooit op zichzelf en beïnvloeden elkaar. Het lichaam reageert op gebeurtenissen, zoals ontstekingen of depressie, en neemt zelf maatregelen. Hierdoor kan het verder uit balans raken en een tekort aan energie en voedingsstoffen krijgen. Door te kijken naar de 'oorzaak van de oorzaak' kunnen we samen verbeteringen aanbrengen, zodat je het leven weer aankunt en klachten verminderen of zelfs helemaal kunnen verdwijnen.

anastasia-sklyar-xR2TmS56j7A-unsplash.jpg

Pak de oorzaak van je klachtenbeeld aan met
kPNI-therapie

Gezond zijn, bakken vol energie hebben en lekker in je vel zitten. Wie wil dit niet? Toch lijkt het soms moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Voordat je het weet heb je klachten die steeds vervelender worden of alsmaar terugkomen. Je smeert een zalfje of neemt medicatie maar de oorzaak wordt niet opgelost en je blijft maar tobben. Intussen blijft je zoektocht naar antwoorden en een blijvende oplossing voor jouw klachten onbeantwoord en draai je steeds verder vast. Moet je zo dan maar rond blijven lopen? Gelukkig niet!


Word weer de beste versie van jezelf! Ga voor een integrale geneeskundige aanpak waarin je de samenhang en oorzaak van je klachtenbeeld aanpakt en jouw lichaam als geheel weer geeft wat het nodig heeft om lekker in de flow te komen. In de afgelopen jaren heeft de kPNI honderden mensen met de meest uiteenlopende klachten op verschillende manieren mogen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Energiek, flexibel en gezond. Dat kun jij ook!

BFLijkwan_AandachtenBalans.jpg

Plan jouw afspraak

En we gaan samen op zoek

naar de oorzaak van de oorzaak

Neem contact met mij op dan plannen we een kennismakingsafspraak. Vanuit daar stellen we samen een plan op.

bottom of page