top of page
bowl-of-vegetables-2280620.jpg

Leefstijlcoach Breda

Tegenwoordig is er van alles een overdaad. Er zijn veel prikkels, eten, informatie, verwachtingen van andere en prikkels om te kopen. De mens is hier niet voor gemaakt en wordt overspoeld met alle informatie. Voel jij je moe, gestresst of ben je te zwaar? Zit je niet lekker in je vel en wil je hier wat aan doen? Als leefstijlcoach help ik je om helder te krijgen wat belangrijk is en krijg jij de handvaten die je nodig hebt om gezond te eten, te bewegen, te rusten en om te gaan met stress.

Aandacht & Balans biedt voedingstherapie gericht op jouw persoonlijke situatie.

Met deskundige en persoonsgerichte ondersteuning helpt Aandacht & Balans jou de negatieve effecten van moderne stressfactoren op je gezondheid te verminderen of zelfs uit te schakelen.

Het op de evolutie gebaseerde advies richt zich op de geneeskrachtige eigenschappen van voedingsstoffen.


Neem contact op voor meer informatie.

Leefgewoontes die werken

Als leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut Breda zoek ik met jou naar dagelijkse leefgewoontes die jou helpen om jouw persoonlijke doel te bereiken. Dit kan zijn meer bewegen, beter eten, beter slapen, anders omgaan met stressprikkels of wat jouw uitdaging ook is. Wij gaan gezonde gewoontes trainen en ik zorg ervoor dat jij begrijpt hoe het bij jou werkt, waardoor je weet waar jouw klachten vandaan komen en je meer grip krijgt op het toewerken naar je doel.

Voeding en gezondheid

Voeding en lichamelijke en geestelijke gezondheid gaan hand in hand. Als je bepaalde klachten hebt, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, allergieën en/of intoleranties, huidproblemen enzovoort ga ik uitzoeken hoe het komt dat je deze klachten heb. Dat doe ik samen met jou aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde questionnaires en een uitgebreide anamnese. Dit leidt tot een waarschijnlijkheidsdiagnose waarmee we inzicht krijgen in je voedingsstatus en je weerstand, met als doel om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Uiteindelijk kunnen je klachten verminderen en zelfs voorkomen worden, zodat je een gelukkig en gezonder leven tegemoet gaat.

Gerichte focus op leefstijl

Zodra je weet hoe je bepaalde aandoeningen kunt voorkomen kun je voeding, beweging en eventueel voedingssupplementen gericht inzetten om je lichaam sterk te maken en weerstand te kunnen bieden aan de bedreigingen van ziektes. Je weet hoe jouw klachten ontstaan en door deze bij de bron aan te pakken krijg je jouw vitaliteit terug. Dit merk je bijvoorbeeld als je al tijdenlang wilt afvallen maar dit maar niet lukt. Door voedingstherapie in Breda te volgen gaat dit veel makkelijker, zonder hongergevoelens waardoor je weer terug bij af raakt. Door gebalanceerd te eten is er minder behoefte aan chips en koekjes en zal je merken dat je je een stuk energieker voelt.

bottom of page